Twitch yayıncısı Jahrein "Çok sert bir yayın olur" dedi; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan teklifi kabul etti

“Jahrein” isimli Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile yayın yapıp, sorularını yöneltecek.

30 Mayıs 2021 Pazar 11:39
Twitch yayıncısı Jahrein "Çok sert bir yayın olur" dedi; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan teklifi kabul etti

Twitch yayıncısı Jahrein, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yayınında konuk ettikten sonra şimdi de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı konuk alacak. 

Babacan'ın yeni kurduğu Deva Partisi'ne yönelik olarak ''Ali Babacan'ı ve partisini mavi AKP olarak görüyorum, bu algıyı yıkmak için geleceklerse gelsinler ve çok sert bir yayın olur onu da söyleyeyim'' sözleriyle olası bir yayının bol sürtüşmeli geçeceğinin de sinyallerini veren Jahrein'in bu talebine Ali Babacan'da yanıt geldi.

Resmi Twitter hesabında videoyu paylaşan Babacan, ''Elbette katılmayı çok isterim. Yarın DM'den haberleşelim, hangi gün olacağına beraber karar verelim'' sözleriyle Jahrein'e cevap verdi. Bu geri dönüşü Jahrein "Hadi bakalım! Yine yakalandık. Tabii ki ayarlayalım. Uygun bir günde gençlerin sorularını yöneltelim." diyerek karşıladı. Yayının ne zaman gerçekleşeceğine dair henüz bir bilgi yok. Ancak yayının büyük bir ilgi görmesini bekleyebiliriz.

Son Güncelleme: 30.05.2021 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15