Elon Musk: Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Tartışmalı bir sürecin ardından sosyal medya devi Twitter'ı atın alan Elon Musk, "Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım" paylaşımını yaptı.

28 Nisan 2022 Perşembe 09:11
Elon Musk: Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra yapacaklarına değindi.

Musk, yaptığı paylaşımda, ''Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım'' ifadelerine yer verdi.

''Twitter'ı maksimum eğlenceli hale getirelim'' diye ekleyen Musk, sosyal medya platformunda tıpkı Signal'deki gibi uçtan uca şifreleme olması gerektiğini belirtti.

Musk ayrıca, ''Twitter'ın halkın güvenini hak etmek için siyasi olarak tarafsız olması gerekiyor. Bu solu da sağı da eşit oranda üzmek anlamına geliyor'' dedi.

Coca Cola, zun zamandır ABD'nin dünya çapında en çok tanınan kültürel ihraç ürünlerinden biri olmasına rağmen orijinal formülü, başta kokain olmak üzere bazı uyuşturucu maddeler içeriyordu.

Scientific American'a göre içecek, hala koka yapraklarından bir öz içeriyor. Coca Cola şirketinin uyuşturucu maddeleri ürünlerinden ne zaman çıkardığı tam olarak belli değil, ancak muhtemelen firma, 1880'lerin sonlarında, kendisi de morfin bağımlısı olan mucidi John Pemberton'dan satın alındıktan bir süre sonra terk edildiği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 28.04.2022 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15