Çukurova’ya ‘Kardeş’ ziyareti

Adana’ya turnuva için gelen Azerbaycan’da çocuklara futbol eğitimi veren Tahsil Cumhuriyet İdman Merkezi hoca ve sporcuları Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

09 Aralık 2021 Perşembe 15:13
Çukurova’ya ‘Kardeş’ ziyareti

Azerbaycan’da futbol okulunda eğitmenlik yapan Adana Demirspor’un efsane ismi İbrahim Uzunca’nın rehberlik yaptığı kafilenin başındaki Okul Koordinatörü Giyas Necefov, Adana’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverlikten çok etkilendiklerini söyledi.

Başkan Soner Çetin de “Azerbaycan’la gönül bağımız var” ifadesini kullandı. Azerbaycan’ı kardeş olarak kabul ettiklerini söyleyen Başkan Soner Çetin, “Belediyemizde Azerbaycan bayrağı asılı. Azerbaycan milli kahramanı İbad Hüseyin öz kardeşim gibidir. Kendisi cephede bile video çekip bana gönderdi. Şimdi de İbad Hüseyin adına park yapıyoruz. Azerbaycan bizim öz kardeşimiz, bu çocuklarda bizim öz çocuklarımız. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti” dedi.

Ziyarette Giyas Necefov, Başkan Soner Çetin’e Azerbaycan’a sembolize eden hediyeler verdi. Başkan Soner Çetin de çocuklara hediye paketi sundu. Daha sonra Başkan Soner Çetin, Azerbaycanlı futbol takımı kafilesi ile Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 09.12.2021 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15