Seyhan’dan hem hijyen hem de denetim çalışması

Seyhan Belediyesi, Coronavirüs’e karşı ilçe genelinde ortak yaşam alanlarındaki dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Belirli periyotlarla gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarına tarım işçilerinin yaşadığı çadırlar da dahil edildi.

25 Mart 2020 Çarşamba 12:44
Seyhan’dan hem hijyen hem de denetim çalışması

Küresel tehdit haline gelen Coronavirüs’e karşı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde parklar, sokaklar gibi ortak kullanılan kamusal alanlarda dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla oluşturulan özel ekip toplum sağlığının korunması için ulusal ölçekte Bilim Kurulu tarafından alınan tedbirlerin Seyhan’da da tam olarak uygulanabilmesi için özveriyle çalışıyor.

TARIM İŞÇİLERİ UNUTULMADI

Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri bu çerçevede gerçekleştirdiği dezenfektasyon çalışmasına tarım işçilerinin kaldığı çadırları da ekledi. Ekipler ilçenin merkeze uzak yerlerinde çalışan tarım işçilerinin kaldığı çadırları da dezenfekte ediyor. Seyhan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karagöçer Mahallesi yakınındaki tarım işçilerinin kaldığı çadırları ve çevresini dezenfekte etti. Dezenfekte çalışmaları sırasında tarım işçileri, kişisel hijyen ve Coronavirüs‘ün bulaşma yolları hakkında bilgilendirildi.

BAŞKAN AKAY “SİZ EVDE KALIN BİZ SİZİN İÇİN GÖREVDEYİZ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Halkımızın sağlığı birincil önceliğimizdir. İlçemizde Coronavirüs salgınına karşı gerekli tüm önlemleri aldık. Aynı zamanda vatandaşlarımızın farkındalığını artıran çalışmalarımızı da hızlandırdık. İnanıyorum ki; tam bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla bu tehlikeyi bertaraf edeceğiz. Biz görevimizin başındayız. Halkımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını arzu ediyor ve uyarıları dikkate almalarını istiyoruz. Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz” dedi.

SEYHAN; DEZENFEKTE EDİYOR, DENETİM YAPIYOR, SOKAK HAYVANLARINI AÇ BIRAKMIYOR

Seyhan Belediyesi ekipleri, Küresel salgın nedeniyle tüm kamusal açık ve kapalı alanlarda dezenfekte çalışmasını sürdürüyor. Ayrıca Zabıta ekipleri salgını fırsata çevirmeye çalışan işletmelere karşı dükkân ve mağazaları denetliyor. Bu arada Belediye ekipleri, salgın nedeniyle lokantaların kapanmasıyla buralardaki artan yiyeceklerden beslenen sokak hayvanlarını da aç kalmamaları için düzenli olarak yapılan besleme çalışmalarına dahil edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15