Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurdun birçok şehrinde kendini gösteren yağışlar yarından itibaren etkisini artıracak. İstanbul'da hafta ortasına kadar yağış bekleniyor.

31 Ekim 2021 Pazar 10:17
Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Yağışların etkisini artırması beklenirken hava sıcaklıkları da düşüşe geçecek. İstanbul’da 20 dereceye kadar ulaşan sıcaklıklar hafta ortasında 16 derecenin altında kalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Konya, Sivas, Kayseri, Niğde, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların Muğla, Aydın, Antalya’nın doğu ilçeleri, Batman, Siirt, Şırnak, Muş, Van’ın güneyi ile Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 31.10.2021 10:18
Anahtar Kelimeler:
Meteoroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15