Münevver Karabulut'un babası: Ya o mezar boş ya da başka ceset var

13 yıl önce katledilen Münevver Karabulut'un ailesi, cezaevinde intihar eden katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını istemişti. Mahkemenin bu kararı reddetmesinin ardından baba Süreyya Karabulut ile buluştuk. Katilin intiharına inanmayan baba, "Bu işin peşini bırakmayacağım" diyor.

23 Aralık 2022 Cuma 11:14
Münevver Karabulut'un babası: Ya o mezar boş ya da başka ceset var

13 yıl önce vahşice katledilen Münevver Karabulut'un babası, intihar ettiği açıklanan katil Cem Garipoğlu'nun mezarının ya boş olduğunu ya da mezarda başka ceset olduğunu iddia etti. 

Aile, Garipoğlu'nun mezarın açılmasını istemişti. Mahkemenin ret kararının ardından baba Süreyya Karabulut, katilin intiharına inanmadıklarını belirterek, "Benim tek dileğim var, mezarın açılması. Tek korkum da o mezar açıldığında orayı boş görmek! Ya da orada başkası var" ifadelerini kullandı.

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Süreyya Karabulut, "Neden intihara inanmıyorsunuz" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"O kadar çok sebep var ki; bunlardan biri de yavrumun parçalara ayrılarak katledildiği koltukta bu vicdansızlar gülümseyerek mutlu aile pozu verdi. Hayatlarında hiçbir değişim olmadı. Ne evlat acısı yaşadılar, ne de kızıma dair bir acı. Ayrıca katilin cezaevinde Çince, İngilizce öğrendiği bilgisi var. Kaç kez yurtdışında görüldüğü de dillendirildi. Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." 

Karabulut, tek hatasının otopsiye girmemek olduğunu belirtti ve "Bu konuda neden diretmedik, halen onun pişmanlığı içimizi kemiriyor. Bu katil intihar ettiğinde eşime ve avukatıma fotoğrafını gösterdiler. O fotoğraf da inandırıcı gelmedi bana" dedi.

Aileden para aldıkları iddialarına da yanıt veren baba, "Bu aileden tek kuruş para almadık. Araya girmek isteyenler oldu ama onların kirli parasına tenezzül etmedim. Kızım öldürülmeden önce aşçıydım, şimdi mesleğimi yapamıyorum. Çünkü bıçağı her elime aldığımda kızım aklıma geliyor. Sadece devlet, mahkeme sonucu 1 milyon 200 bin lira tazminata hükmetti. O parayı da 14 yıl sonra aileden icra yoluyla aldık. Oğluma laf söylüyorlar. Ablasının acısı yüzünden ABD'ye gitti, mühendis oldu. Kendi parasını kazanıyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.12.2022 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15