Sağlık Bakanı Koca'dan "Salgın Yokmuş Gibi Yaşama" Uyarısı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu. Koca, salgın yokmuş gibi davranılırsa dünkü vaka sayılarının bile iyi günlerden biri şeklinde kabul edileceğini söyledi.

06 Temmuz 2020 Pazartesi 10:17
Sağlık Bakanı Koca'dan "Salgın Yokmuş Gibi Yaşama" Uyarısı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından "salgın yokmuş gibi yaşama" uyarısı yaptı. Koca, salgın yokmuş gibi davranılırsa dünkü vaka sayılarının bile iyi günlerden biri şeklinde kabul edileceğini söyledi. 

Koca, paylaşımında "Bugün herkes dışarıda maskesini takıyor mu?" diye sordu.

Koca'nın sosyal medya paylaşımları şu şekilde:

"BUGÜNÜ, SALGIN HİÇ YOKMUŞ GİBİ YAŞARSAK, yarın, önlenebilir nedenlere rağmen; on dokuz can kaybımızın, bin yüz yirmi yedi yoğun bakım hastamızın olduğu dünü bile iyi günlerimizden biri kabul ederiz. Salgınlar tedbirsiz aşılmaz. Tedbirli bir gün diliyorum.

MESAJIMIZIN ULAŞTIĞI HERKES, bugün dışarıda maskesini takıyor, mesafe kuralına uymak için çaba gösteriyor mu? SALGINA KARŞI KAÇ KİŞİYİZ?"

Son Güncelleme: 06.07.2020 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15