Adıgüzel Murat Kurum’a ne için teşekkür etti

Murat Kurum’u biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığından biliyoruz. Tüm bakanlık kariyerinin çevre ile ilgili kısmı 25 kuruşluk çöp poşetinden, şehircilikle ilgili kısmı da binlerce kişiye mezar olmuş imar affından ibaret.

12 Ocak 2024 Cuma 14:09
Adıgüzel Murat Kurum’a ne için teşekkür etti

İmar affı değil imar barışı diyor. Barışla ilgili bir tanımlamanın nasıl oluyor da on binlerce kişiye mezar olduğunu anlayamıyoruz. Ölüm ve barış kelimelerini yan yana getiremiyoruz. 25 yıldır çürük binaları dönüştürmeyerek tüm bu ölümlerden sorumlu olan kendi hükümetidir. Ancak bunu bile af ve barış kelimeleri arasında geçiştirmeye çalışıyor.

Okumuyor, dersine de çalışmıyor. Geçen gün “bir metrobüsü sisteme katamayan acizlik” demiş, Murat Kurum, İstanbul’da 2015'ten 2019'a kadar AKP’li belediyenin son 4 yılında bir tane bile metrobüsü sisteme katmamışsın. Ekrem İmamoğlu tüm engellemelere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onaylamamasına rağmen tam 252 metrobüsü sisteme katmış.

Aslında Murat Kurum’a teşekkür etmek lazım çünkü siyasetin bu kadar gergin olduğu dönemde istemeden yaptığı esprilerle insanlara tebessüm ettiriyor.

İçki satışı yasağını akşam 22'den 24'e uzatacakmış, ancak bilmiyor ki bununla ilgili düzenlemeleri İçişleri Bakanlığı yapar, belediyeler değil. İstanbul'da metro ve metrobüsleri gazeteciler için ücretsiz yapacakmış, ancak zaten ücretsiz. İnsanlar bunlara tebessüm ediyor.

İstanbul'daki seçimle ilgili Murat kurumdan bir başarı beklenmiyor. Ancak insanları tebessüm ettirme konusunda başarılı olacağı kesin.

Son Güncelleme: 12.01.2024 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.