İyi Partili Bahadır Erdem: "Bu seçimde isimlerin önemi yok, kimse milleti aptal yerine koymasın!"

İyi Parti Genel Yardımcısı Bahadır Erdem, geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ve Altılı Masa ile HDP'yi eleştiren İyi Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifası sonrası, "Bu seçimde isimlerin önemli yok, kimse milleti aptal yerine koymasın" dedi.

29 Mart 2023 Çarşamba 09:25
İyi Partili Bahadır Erdem: "Bu seçimde isimlerin önemi yok, kimse milleti aptal yerine koymasın!"

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, "gördüğü lüzum üzerine" İyi Parti'den istifa etmesinin ardından İyi Parti cephesinden yorumlar gelirken, bir açıklama da Bahadır Erdem yaptı. 

Erdem, Twitter'dan şunları kaydetti:

"Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline." 

Son Güncelleme: 29.03.2023 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15