Beşiktaş seriye bağladı

Sahasında Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini farklı mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini devam ettirdi. Alanyaspor karşısında oldukça üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş'ın bir şutunda ise direk gole izin vermedi.

27 Ocak 2023 Cuma 22:49
Beşiktaş seriye bağladı

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-0 kazanarak ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere ikisini Cenk Tosun, diğerini ise Dele Alli kaydetti. 677 gün sonra Dolmabahçe’ye dönen Vincent Aboubakar’ın ağlara gönderdiği şık vuruş, ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Necip Uysal’ın bir şutu direkten geri geldi.

Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 38’e yükseltirken, Alanyaspor 25 maçta kaldı.

Son Güncelleme: 27.01.2023 22:50
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15