Fenerbahçe, Trabzonspor’u rahat geçti

Süper Lig'de bu sezon oynadığı hiçbir derbiyi kazanamayan Fenerbahçe, bu şanssızlığını Trabzonspor maçıyla kırdı. Kadıköy'de rahat bir galibiyet alan Fenerbahçe, dört gollü maçın ardından lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Trabzonspor ise, vasat bir görüntü sergiledi.

18 Mayıs 2023 Perşembe 22:05
Fenerbahçe, Trabzonspor’u rahat geçti

Süper Lig 34. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’u ağırlayan Fenerbahçe, taraftarı önünde 3-1 galip geldi ve bu sezon ilk derbi zaferini yaşadı.

Giresunspor deplasmanında yaşadığı puan kaybıyla şampiyonluk yolunda yara alan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ı takibini sürdürmek için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile form tutmaya çalışan Trabzonspor, zorlu Kadıköy deplasmanında istediği futbolu sergileyemedi. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Michy Batshuayi, Luan Peres ve Enner Valencia kaydetti. Trabzonspor’un tek golü, penaltıdan Trezeguet’den geldi.

Bu sonuçla puanını 71 puan yapan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile arasındaki farkı 5’te tutmayı başardı. Trabzonspor ise, 48 puanla 8. sırada kaldı. Bordo mavili ekip, bir sonraki maçını sahasında Fatih Karagümrük ile oynayacak. Fenerbahçe ise, Türkiye Kupası’nda Sivasspor ile oynadıktan sonra Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk edecek.

Son Güncelleme: 18.05.2023 22:07
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15