Şampiyon kazanmaya devam ediyor

Şampiyon Trabzonspor kupa töreni ve kutlama sonrasında İstanbul'da çıktığı Altay maçında taraftarına bu sezon veda etti. Bordo-mavililer dolu tribünler önünde Altay'ı 2-1 mağlup etti.

15 Mayıs 2022 Pazar 18:20
Şampiyon kazanmaya devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Trabzonspor ile Altay karşı karşıya geldi. Bordo-mavili takımın şampiyonluğunu ilan ettiği Antalyaspor maçında zeminin bozulmasıyla Atatürk Olimpiyat Stadı’na alınan mücadeleyi şampiyon ekip 2-1 kazandı.

Dün gece Trabzon’da şampiyonluk kupasını kaldıran bordo-mavili ekip, İstanbul’da ise taraftarlarının doldurduğu tribünler önünde lige veda eden Altay’ı 19. dakikada İbrahim Öztürk (K.K) ve 84’te Nwakaeme’nin penaltıdan attığı gollerle yendi. İzmir ekibinin tek golü ise 70’de Rodriguez’den geldi.

Trabzonspor baskın oynadığı maçta rakibine fazla topla oynama şansı vermedi. Bu sonucun ardından Trabzonspor son haftaya 81 puanla girdi. 18. sıradaki Altay ise 34 puanda kaldı.

Trabzonspor şampiyonluk yaşadığı sezonu Başakşehir deplasmanında tamamlayacak. Altay ise Süper Lig’deki son maçında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Son Güncelleme: 15.05.2022 18:22
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAltay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15