Trabzonspor'dan Eddie Newton kararı

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da yönetim kurulu üyelerinin, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönündeki kararlarını ilettiği iddia edildi.

27 Ekim 2020 Salı 09:53
Trabzonspor'dan Eddie Newton kararı

İlk 5 haftada 5 puan toplayan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye de kaybedince İngiliz hoca Eddie Newton'ın kredisi tükenmiş ve bordo-mavili ekip yönetimi toplantı kararı almıştı.

Bugün gerçekleştirilen toplantıda Eddie Newton’un takımdaki geleceğini görüşen bordo-mavili yönetim İngiliz çalıştırıcı Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönünde karar aldı.

Trabzon yerel basınından 61.saat'ın son dakika haberine göre; Trabzonspor yönetim kurulu, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönündeki kararlarını iletti ve yeni teknik direktör konusunda tüm yetkiyi Ahmet Ağaoğlu’na verdi.

Son Güncelleme: 27.10.2020 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.