Mansur Yavaş: ''Hiçbir imkansızlık çocuklarımızın eğitimine mani olmasın''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen ve bu nedenle EBA'ya giriş yapamayan çocuğu olan ailelerin elektrik faturalarını karşılayacaklarını duyurdu.

11 Nisan 2021 Pazar 14:32
Mansur Yavaş: ''Hiçbir imkansızlık çocuklarımızın eğitimine mani olmasın''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, sosyal yardım alan, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen ve bu nedenle EBA'ya giriş yapamayan çocuğu olan ailelerin elektrik faturalarını karşılayacaklarını açıkladı. Yavaş, "Sosyal yardım alan, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen ve bu nedenle EBA'ya giriş yapamayan çocuğu olan ailelerimizin elektrik faturalarını karşılama kararı aldık. Hiçbir imkansızlık çocuklarımızın eğitimine mani olmasın diye elimizden ne geliyorsa onu yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 11.04.2021 14:34
Anahtar Kelimeler:
Mansur YavaşAbb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15