Tekme tokat dövdü, ölümle tehdit etti, görüntülere rağmen serbest bırakıldı

İstanbul'da, Tuğba Erkaçlar isimli kadın, ayrılmak istediği erkek tarafından, kız arkadaşının evinde darp edildi. Arkadaşının evindeki güvenlik kamerasına yansıyan darp görüntülerine rağmen, şiddet uygulayan erkek serbest bırakıldı. Erkaçlar, sosyal medyadan "Sesimi duyurmak istiyorum" çağrısında bulundu.

13 Aralık 2020 Pazar 15:32
Tekme tokat dövdü, ölümle tehdit etti, görüntülere rağmen serbest bırakıldı

İstanbul'da yaşayan Tuğba Erkaçlar, 2 aydır birlikte olduğu M.H.B.'den ayrılmak istediği için darp edildiğini söyledi. Erkaçlar, M.H.B'nin intihar edeceğini söylemesi üzere evine gitti. Evde, M.H.B'nin alkollü olduğunu gördü. M.H.B.'nin telefonuna bakan Erkaçlar, aldatıldığını öğrenince ayrılmak istedi ve psikolojik problemleri olduğunu düşündüğü için kendisinden uzak durmasını söyledi. Daha sonra M.H.B.'nin evinden çıkıp karşı komşusu ve kendisinin de arkadaşı olan kız arkadaşı Ceylan'ın evine gitti. M.H.B., Ceylan ve Erkaçlar'ın bulunduğu eve geldi ve Erkaçlar'ı darp etti. O anlar, Ceylan'ın evineki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde,  M.H.B.'nin Erkaçlar'a yumruk atmaya başladığı ve kadını yere düşürüp darp etmeye devam ettiği görüldü. Erkaçlar'ın arkadaşı Ceylan, M.H.B.'yi durdurmaya ve arkadaşını korumaya çalıştı. Ceylan daha sonra polise haber verdi.

"SENİ ÖLDÜRMEDEN BURADAN ÇIKMAYACAĞIM"

Erkaçlar, polise verdiği ifadede M.H.B.'nin "Seni tornavidayla öldüreceğim, seni öldürmeden buradan çıkmayacağım" dediği bildirildi. Darp raporu alan ve şikayetçi olan Erkaçlar'ın polise verdiği ifadede şunlar kaydedildi:

"M.H.B. beni arayarak 'ben intihar ettim, bütün ilaçları içtim' dedi. Ben de korktuğum için kendisinin ikamet adresine gittim. Eve gittiğimde erkek arkadaşım M.H.B.'de herhangi bir problem yoktu sadece alkol almıştı. O sırada erkek arkadaşımın telefonunu kontrol ettiğimde aldatıldığımı gördüm ve kendisinden ayrılmak istediğimi benden uzak durması gerektiğini söyledim. Ayrıca psikolojik problemleri olduğunu düşündüğümden kendisinden uzak durmak istedim. Daha sonra karşı komşusu olan ve aynı zamanda benim de kız arkadaşım olan Ceylan'ın yanına gittim. Burada kız arkadaşımla birlikte otururken kapı çaldı.Kapıyı kız arkadaşım Ceylan açtı ve M.H.B. birden içeri girip üzerime doğru gelerek bana yumruk atmaya başladı. Seni tornavidayla öldüreceğim diyerek beni tehdit etti. 'Buradan seni öldürmeden çıkmayacağım' dedi. Ben de kendimi savunmak için elini ısırdım ve saçını çektim. Biz boğuşurken arkadaşım Ceylan polisi arayarak ekip talep etti."

Son Güncelleme: 13.12.2020 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.