Seyhan gençlerin stresini “Gripin” ile attı

Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle ara verdiği ve Pinhani ile yeniden başlattığı sanat etkinliklerini Gripin konseriyle sürdürdü. 10 bini aşkın Adanalının takip ettiği Gripin konserinde gençlerle birlikte olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yeni konserlerin müjdesini verdi.

20 Ağustos 2021 Cuma 12:18
Seyhan gençlerin stresini “Gripin” ile attı

KATILIMCILARA, “PANDEMİ” UYARISI YAPILDI

Kültür İşleri Müdürlüğünün organize ettiği Gripin konseri Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçekleştirildi. Gençlerin ağırlıklı olduğu katılımcılar, konser öncesi “Açık alanlarda yapılacak konserlerde alınması gereken önlemler” çerçevesinde kontrolden geçirilerek ve Pandemi şartlarına uymaları uyarısı yapılarak alana alındı.

GENÇLER ŞARKILARA EŞLİK ETTİ, ÖZLEM GİDERDİ

Kısıtlamaların kaldırılmasının ardından Kültür-sanat etkinlikleri çerçevesindeki ikinci konser Gripin grubu üyelerinin sahneye çıkmasıyla doruğa ulaştı. Konser alanını dolduran binlerce genç grubun söylediği şarkılara eşlik edip, özlemini çektikleri güzel anları yeniden yaşamanın mutluluğuna vardılar.

AKAY “GENÇLER EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜMÜZ”

Gençlerle birlikte konseri takip eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sahneye çıkarak Gripin üyelerine çiçek sundu. Gripin üyelerine teşekkür eden Başkan Akay daha sonra kısa bir konuşma yaptı. Gençlerle ilk buluşmasında Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünün sanat alanı olacağını söylediğini anımsatan Başkan Akay, “Bugün geldiğimiz noktada kendi hedefimizi de aşarak mevcut alanın, “En büyük sanat alanı” olacağını söyleyebiliriz. Çünkü siz var oldukça biz en iyisini yapmak zorunda olacağız. Siz bizim itici gücümüz olacaksınız” dedi.

BAŞKAN AKAY’DAN YENİ KONSER MÜJDESİ

Gençlere yeni konserlerin müjdesini veren Başkan Akay “Çok ciddi olumsuzluklar yaşanmaması durumunda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da 3 Belediye olarak ortaklaşa düzenleyeceğimiz özel bir konserimiz olacak.  O konserde Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek. 1 Eylül’de de konserimiz olacak. Gençler olarak bizi yalnız bırakmadığınız sürece, konserlerimiz sürecek ve çalışma azmimizi güçlendireceksiniz. Hedefimiz, Seyhan’da yaşayan tüm bireyler gibi gençlerimizin de mutlu, huzurlu ve yaşamın tüm güzelliklerini doyasıya yaşayabilmesidir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Konser Gripin’in sevilen şarkılarını seslendirmesiyle sürdü. Gençlerin şarkılara eşlik ettiği, fotoğraf ve video çektiği konser Gripin grubunun yüksek performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Son Güncelleme: 20.08.2021 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15