Biden'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama

Amerikalılar, ülkeyi 2024'e kadar kimin yöneteceğine karar verecek. Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump'la mı devam edilecek yoksa Beyaz Saray'a Demokrat Joe Biden mi geçecek? Kıyasıya yarış tüm hızıyla sürüyor. Oy sayımları devam ederken sonuçları yorumlayan Demokrat başkan adayı Joe Biden, “Bulunduğumuz noktadan memnunuz. Bu seçimi kazanma yolundayız" dedi.

04 Kasım 2020 Çarşamba 09:46
Biden'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama

 Mevcut Başkan ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın da kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Delaware'de yaptığı açıklamada erken gönderilen oyların sonucun belirlenmesinde kritik rol oynayacağını söyleyen Biden, sonuçların öğrenilmesinin perşembeyi bulabileceğini ifade etti ve seçmeninden sabırlı olmasını istedi.

Biden, ellerindeki mevcut sonuçlara göre Arizona’yı kazandıklarını Michigan ve Wisconsin’dan da gördüklerinin olumlu olduğunu ifade etti.

Biden, şu anda ortada görünen Pennsylvania eyaletini de kazanacaklarını ifade etti. Pennsylvania’nın seçimlerin kaderini belirleyebileceği konuşuluyor.

Biden, “İnanmayı bırakmayın, biz bu seçimi kazanacağız” dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2020 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.