Bir sigara grubuna daha zam geldi

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, KT&G isimli sigara grubuna 5 lira zam geldiğini açıkladı. Aybaş diğer sigara gruplarına da birkaç gün içinde zam beklendiğini söyledi

04 Temmuz 2023 Salı 10:14
Bir sigara grubuna daha zam geldi

Seçim sonrası birçok sektörde zam haberleri gelmeye devam ediyor. Sigara ücretlerine geçtiğimiz ay 5 TL zam yapıldı. Aradan yaklaşık bir ay geçmesine rağmen bir sigara grubu daha fiyatlarını güncelledi. Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, KT&G sigara grubuna 5 liralık zam geldiğini belirtti. Zamlı fiyat listesi bugünden itibaren geçerli olacak.

Diğer sigara gruplarına da birkaç gün içinde yeni zamların yapılabileceğini belirten Aybaş şunları söyledi: Maliyet zammı, firma zammı, kur zammı hepsi yapılacak bunların. Alkollü ürünlerde yüksek oranda zam geçişi olacak. Çünkü her 6 ayda bir hem alkollü içeceklere hem de tütün ürünlerine ÖTV zammı yapılıyor.

Son Güncelleme: 04.07.2023 10:16
Anahtar Kelimeler:
SigaraZamPhilip Morris
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.