Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Adıyaman İle Görüştü

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman ile görüştü.

17 Eylül 2020 Perşembe 14:18
Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Adıyaman İle Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman ile görüştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salgınla mücadelede yetersiz kalınmasına dikkat çekmek için"siyah kurdele" eylemi düzenleyen TTB'ye yönelik tartışma yaratan "kapatılsın" açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman'ı telefon ile aradı. Pandemi süreci ve sağlık emekçilerinin durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, yürütülen çalışmalar ve özverili mücadele için Adıyaman'a teşekkürlerini iletti. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin "hain" suçlaması üzerine sosyal medyadan yayınladığı destek mesajında da, "Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!" demişti.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15