Yılmaz Özdil'den Erdoğan'a: Kurbağalar devletin bekası için daha mı tehlikelidir birader?

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı tazminat davalarını hatırlatarak, istenen miktarlar arasındaki farkın sebeplerini sordu.

15 Şubat 2020 Cumartesi 12:02
Yılmaz Özdil'den Erdoğan'a: Kurbağalar devletin bekası için daha mı tehlikelidir birader?

Hakarete karşı para istemenin tuhaf olduğunu ifade eden Özdil, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın "Maganda" demesine karşın 100 bin liralık tazminat davası açan Erdoğan'ın, 'diktatör' kelimesine açtığı tazminatları hatırlatarak, "Diktatör etiketinin klozet kadar değeri yok mudur?" dedi.

Özdil, "Dangalak, 100 bin lira. Haysiyetsiz, yarısı. CHP'li 'hırsız' deyince 200 bin lira. HDP'li 'hırsız' deyince 50 bin lira. Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı değil midir? Tazminat davası açmazsanız, soracağım... Türk düşmanı, 100 bin lira. İBADA-C'ci, 100 bin lira. En büyük terörist, 100 bin lira. FETÖ'cü, 500 bin lira. Kurbağa, 1 milyon lira! Kurbağalar devletin bekası için daha mı tehlikelidir birader?" ifadelerini kaydetti.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Son Güncelleme: 15.02.2020 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15