Akşener'den Avusturya Başbakanı Kurz'a yanıt: “Biz size 3 milyar Euro verelim arkadaş sen bizdekilerin tamamını al"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz’un; “İnsanlar kaçmak zorunda kalırlarsa, bence komşu ülkeler, Türkiye veya Afganistan’ın güvenli bölgeleri daha doğru” açıklamasına tepki gösterdi. Akşener, “Biz size 3 milyar Euro verelim arkadaş, sen bizdekilerin tamamını al" dedi.

27 Temmuz 2021 Salı 19:00
Akşener'den Avusturya Başbakanı Kurz'a yanıt:  “Biz size 3 milyar Euro verelim arkadaş sen bizdekilerin tamamını al"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz’un; “İnsanlar kaçmak zorunda kalırlarsa, bence komşu ülkeler, Türkiye veya Afganistan’ın güvenli bölgeleri daha doğru” açıklamasına tepki gösterdi. Akşener, “Biz size 3 milyar Euro verelim arkadaş, sen bizdekilerin tamamını al" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis'te esnafı ziyaret etti. Ziyareti sırasında toplanan kalabalığa seslenen Akşener, Avusturya Başbakanı Kurz'un, “İnsanlar kaçmak zorunda kalırlarsa, bence komşu ülkeler, Türkiye veya Afganistan’ın güvenli bölgeleri daha doğru” açıklamasını değerlendirdi. Akşener, şunları söyledi:

"BİZ SİZE 3 MİLYAR EURO VERELİM SEN BİZDEKİLERİN TAMAMINI AL"

"Bu Avurturya Başbakanı densiz adam demiş ki; ‘bütün göçler, Afganlar Türkiye'de kalsın. Biz de para verelim.’ Ben buradan huzurunuzda hem de Bitlislilerin huzurunda, Avusturya Başbakanı olan arkadaşa diyorum ki; biz size 3 milyar Euro verelim arkadaş, sen bizdekilerin tamamını al. Ağanın eli tutulmazmış."

Son Güncelleme: 27.07.2021 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15