Galatasaray'da 3 kişi daha koronavirüse yakalandı

Galatasaray, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal ve futbolculardan Taylan Antalyalı’nın korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

06 Ocak 2022 Perşembe 19:20
Galatasaray'da 3 kişi daha koronavirüse yakalandı

Omicron varyantı dünya genelinde vaka sayılarını arttırırken; spor takımlarındaki oyuncuların koronavirüse yakalandıklarına ilişkin haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. 

GALATASARAY'DA 3 VAKA DAHA

Türkiye'deki takımlarda da vaka sayılarında hızlı bir artış gözlemlenirken; Galatasaray'da 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı açıklandı. 

Koronavirüse yakalanan isimler, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal ve futbolculardan Taylan Antalyalı olarak açıklanadı. 

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı'nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan, Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" denildi.
 

Son Güncelleme: 06.01.2022 19:22
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15