Gollü maçta kazanan Galatasaray

Galatasaray Nef Stadı'nda seyircisi önünde 2 kez geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup etti. 2 penaltının, 1 kırmızı kartın ve 6 golün çıktığı nefis kesen maçta sarı kırmızılı takım geri dönüşe imza atarak 3 puanı almayı başardı.

27 Şubat 2022 Pazar 21:18
Gollü maçta kazanan Galatasaray

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray 2 kez geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Nef Stadı’nda seyircisi önünde 3 puan için çıkan Galatasaray oldukça sıkıntılı geçen maçta geri dönmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanında da geri dönüşe imza atarak 3-2 kazanan Galatasaray bir kez daha aynısını yapmayı başardı. 2 kez penaltı kazanan ve 1’ini kaçıran Galatasaray’da savunmadan hücuma çıkan Patrick Van Aanholt attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi oldu. İlk yarıda karşılıklı 1’er golün çıktığı maçın ikinci 45 dakikası adeta nefes kesti.

GOL DÜELLOSU YAŞANDI

6 gollü maçta perdeyi Rizespor adına eski Galatasaraylı Gedson Fernandes açtı. 40. dakikada sarı kırmızılı takım Van Aanholt ile karşılık vererek devreye 1-1’lik skorla gitti. İkinci yarının hemen başında Tyler Boyd şık bir golle Rizespor’u yeniden öne geçirdi. 70’te Ryan Babel maça yeniden denge getirdi ve gecenin yıldızı Van Aanholt 87’de bir kez daha sahneye çıkarak Galatasaray’ı öne geçirdi.

Son Güncelleme: 27.02.2022 21:20
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15