UEFA’dan yeni kararlar!

Avrupa Konferans Ligi'nin adını değiştiren UEFA, turnuvanın gelecek iki yıldaki finallerinin Yunanistan ve Polonya'da oynanmasına karar verdi.

29 Haziran 2023 Perşembe 10:41
UEFA’dan yeni kararlar!

UEFA İcra Kurulu, İsviçre’nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Evi’nde toplandı.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin adının 2024-25 sezonundan itibaren “UEFA Konferans Ligi” olarak değiştirildiği kaydedildi.

UEFA, Avrupa futbolunun üç numaralı kupasında, gelecek sezon finalinin Yunanistan’ın başkenti Atina’daki OPAP Arena’da, 2025 finalinin ise Polonya’nın Wroclaw kentindeki Wroclaw Şehir Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı.

2025 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalini Portekiz’in başkenti Lizbon’daki Jose Alvalade Stadı’na veren UEFA, 2025 Avrupa 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası’nın ev sahibi olarak da Polonya’yı belirledi.

Son Güncelleme: 29.06.2023 10:48
Anahtar Kelimeler:
Avrupa Konferans LigiUEFA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.