THY uçaklarında ikram kapalı kutuda dağıtılacak

Koronavirüs önlemleri nedeniyle uçakla seyahat edecekler için ikram servislerinde değişiklik yapıldı. Buna göre ikramlar teması azaltmak için kapalı kutu içerisinde verilecek.

31 Mayıs 2020 Pazar 10:42
THY uçaklarında ikram kapalı kutuda dağıtılacak

1 Haziran itibariyle yeniden başlayacak olan Türk Hava Yolları (THY), ikram servisinde de değişikliğe gitti. Kararla uçak içinde ikramlar kutu içerisinde dağıtılacak, çay kahve ve alkol servisi yapılmayacak.

 ÇAY, KAHVE VE ALKOL SERVİSİ YAPILMAYACAK 

Uçakta dağıtılacak malzemeler tek kullanımlık olurken, ikramlar kutu ya da paket halinde dağıtılacak. Çay ve kahve servisi kaldırılırken, seferlerde ekonomi sınıfında bulunan yolculara alkol servisi de yapılmayacak. Cam ve porselen bardakların kaldırıldığı uçaklarda menü kartları da dağıtılmayacak.

UÇAKLARDA HİJYEN UZMANI BULUNACAK 

Alınan tedbirler kapsamında uçaklarda hijyen uzmanı ekibi de bulunacak. Bu ekip servisin hiçbir aşamasına dahil olmazken, tüm uçuş boyunca yerleri ve tuvaletleri kontrol ederek temizlik ve hijyenini sağlayacak.

Son Güncelleme: 31.05.2020 10:48
Anahtar Kelimeler:
THY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15