BİLGE BAŞKAN AKAY, BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Seyhan’da yoksul ailelerin çocukları Dikim Evi’nde dikilen bayramlık kıyafetler, belediye kreşlerinde üretilen oyuncaklar ile gönüllü gruplarının temin ettiği kıyafet ve oyuncaklarla sevindirildi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, oyuncakları ve kıyafetleri gönüllülerle birlikte çocuklara armağan etti.

17 Mayıs 2021 Pazartesi 12:26
BİLGE BAŞKAN AKAY, BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle 9 günlük bayram tatilini de içine alan tam kapanma döneminde, Seyhan Belediyesi dezavantajlı mahallelerde yaşayan yoksul ailelerin çocuklarını unutmadı.

Seyhan Belediyesi Dikim Evi çalışanları Başkan Akay’ın talimatı doğrultusunda, Ramazan Bayramı’nda çocuklara dağıtılmak üzere bayramlık kıyafetler dikerken, belediye kreşlerinde de oyuncak üretimi hızlandırıldı.

Bayramlık kıyafetler ve oyuncaklar Gönüllü gruplardan Adana Yardım’ın temin ettiği kıyafet ve oyuncaklarla birlikte Ramazan Bayramı arifesinde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

Başkan Akay’ın armağan ettiği kıyafetler ve oyuncaklar nedeniyle çocukların yaşadığı mutluluk yüzlerine yansıdı.

Seyhanlıların Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Başkan Akay, “Seyhan’da hiç kimsenin kendini yalnız hissetmemesini istiyoruz. Biz Seyhan ve Seyhanlı hemşehrilerimiz için varız. Birlikte varız, birlikte güçlüyüz” dedi.

Son Güncelleme: 17.05.2021 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15