Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars: "11 yaşındaydım, 41 yaşımdayım, halen bombayı koyanı ve emri vereni bilmiyoruz"

Ankara'da 24 Ocak 1993'te, evinin önünde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren gazeteci Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars, babasının ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 30 yıl önceki cenaze fotoğrafını paylaşarak, “Halen bombayı koyanı ve emri vereni bilmiyoruz” diye sitem etti.

24 Ocak 2023 Salı 11:54
Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars: "11 yaşındaydım, 41 yaşımdayım, halen bombayı koyanı ve emri vereni bilmiyoruz"

Araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, tam 30 yıl önce, 24 Ocak 1993'te arabasına konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti. Suikast hala tam anlamıyla aydınlatılmış değil. 

Babasının öldürülmesinin 30. Yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Özge Mumcu Aybars, “30 yıl önce… 11 yaşındaydım, 41 yaşımdayım. Halen bombayı koyanı ve emri vereni bilmiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2023 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15